خدمات بازرسي، ارزیابی و گواهی سبز گواه:
1- بازرسی فرآیند تولید تا عرضه محصولات ارگانیک مطابق با استاندارد 11000 ISIRI (الزامات تولید ، فرآوری ، بازرسی و صدور گواهی، برچسب گذاری و بازاررسانی مواد غذایی ارگانیک) و اعطای گواهینامه مربوطه
2- بازرسی فرآیند تولید تا عرضه محصولات ارگانیک مطابق با استانداردهای بین المللی؛ قانون ارگانيك اتحادیه اروپا(EU)، برنامه ملی ارگانیک آمریکا(NOP)، استاندارد کشاورزی ارگانیک ژاپن(JAS) و… ، ارائه گواهینامه مربوطه به متقاضیان
3- بازرسی مدیریت جامع فعالیت های کشاورزی مطابق با استانداردهای عملیات خوب کشاورزی (Global G.A.P & IRAN G.A.P) و اعطای گواهینامه مربوطه
4- ارائه خدمات بازرسی و گواهی مطابق با استانداردهای سازمان ملی استاندارد ایران، “مرز بیشینه مانده آفت کش ها (سبزی های غده ای و ریشه ای، صیفی جات، غلات) ” ، “تعیین باقیمانده سموم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و دامی” و دیگر استانداردها و صدور گواهینامه انطباق (AS)
5- کنترل و بازرسی نهاده ها و افزودنی های مجاز در کشاورزی ارگانیک مطابق با استانداردهای مربوطه و ارائه گواهی انطباق
6- ارائه خدمات بازرسی و نمونه برداری جهت صدور گواهینامه انطباق کالاهاي وادراتی (Confirmation Of Compatibility = COC)
7- ارائه خدمات بازرسی و همکاری با ادارات کل استاندارد استان ها، کلینیک ها ی گیاهپزشکی و شرکتهای خدماتی- تولیدی جهت پیاده سازی روش اجرایی صدور ”پروانه کاربرد نشان استاندارد“ (حدود مجاز آلاینده ها، باقیمانده فلزات سنگین و سموم) در محصولات کشاورزی و سایر استانداردهای مربوطه
8- چک کردن تاییدیه و گواهینامه محصولات وارداتی ارگانیک
سبز گواه كليه عوامل و فعاليت ها در خصوص فرآیند تولید تا بازاررسانی محصولات کشاورزی و دامی را مورد ارزیابی قرار میدهد.
این شرکت در زمينه انواع بازرسی های تخصصی محصولات ارگانیک با بهره گيري از سرمايه هاي انساني خلاق و مسئوليت پذير و سازماني يادگيرنده، انگيزاننده و مشتري گرا اقدام به رعایت کامل و دقیق دستور العمل هاي ابلاغي موسسه استاندارد در خصوص فعالیت های بازرسی و تهیه كليه گزارشات در زمينه انطباق مشخصات فني محصول مورد بازرسي با ضوابط استانداردهاي ملي مورد تائيد موسسه استاندارد نموده و گواهينامه هاي مربوطه را صادر می نماید.
⇐ ارائه خدمات بازرسي و گواهي؛ به تعاوني ها، اتحاديه ها و كليه تشكل هاي توليدي مجري سيستم كنترل داخلي (ICS) مطابق با استانداردهای ارگانيك (ملی و بین المللی) براي دامنه های:
زراعي، باغي، دام، طیور، زنبورداری، آبزیپروری، برداشت از عرصه طبيعي (محصولات وحشی و خودرو)، نهاده های کشاورزی، فرآوري (خوراکیها، نوشیدنیها)، صنایع تبدیلی (منسوجات، آرایشی- بهداشتی) و همچنین کترینگ امکانپذیر است.
سبز گواه فرآیند بازرسی را به صورت زیر انجام میدهد:
1) بازرسی اولیه: پس از مراحل درخواست، دریافت مدارک و کنترل مستندات پروژهی مورد نظر، زمان بازرسی تعیین و اعلام میگردد و سپس تیم بازرسی از محل پروژه بازرسی نموده و انطباق یا عدم انطباقهای موجود را ثبت مینمایند.
2) بازرسی سالیانه ادواری: این روش طبق برنامه پیش بینی شده (زمانبندی بازرسی) در هر سال درخصوص تمدید گواهینامههای بازرسی و نیز تحلیلها و بررسیهای مربوطه انجام میگیرد.
3) بازرسیهای سرزده و تصادفی (بدون اطلاع): در این نوع بازرسی زمان معین مطرح نیست و در مورد موضوعهای مشخص ارجاعی و رﻓﻊ اﺑﻬﺎﻣﺎت ﭘﻴﺶ آﻣﺪه (از جمله شکایات از ﭘـﺮوژهي ﻣـﻮرد ﻧﻈـﺮ، ﻣﺸـﺎﻫﺪهي ﻋﻴﻨﻲ ﻳﺎ ﮔﺰارﺷﺎت ﻣﻮارد ﻣﺸﻜﻮك و … مربوط به محصولات تولیدی دارای گواهینامه، بدون اطلاع قبلی به تولیدکننده و یا شرکت تولیدی انجام می پذیرد.
سازمان های بازرسی کننده می توانند خدمات ذیل را ارائه نمایند:
1. بازرسی حین ساخت و تولید
2. بازرسی قبل از حمل
3. بازرسی در مقصد
4. بازرسی کالای داخلی
5. بازرسی در ارتباط با خریدهای داخلی
6. بازرسی در ارتباط با واردات کالا
7. بازرسی در ارتباط با صادرات کالا
کنترل محصولات غذایی و کشاورزی با روش های زیر انجام می گیرد:
1) بازرسی :
♦ مشاهدات هدف دار که عموما به صورت مناسب، نامناسب گزارش می گردد .
2) آزمون :
♦ نمونه برداری بر اساس روش های استاندارد از محصول
♦ آزمایش و آنالیز در آزمایشگاه
3) پایش :
♦ ترکیبی از آزمون و بازرسی در نقاط و مراحلی که در صورت عدم کنترل منجر به ایجاد صدمه در سلامت مصرف کننده می گردد.
4) اطمینان :
♦ اصل خودکنترلی که شالوده سیستم مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) است و استفاده از ابزار بازنگری، اطمینان کافی در رسیدن به محصول تضمین شده را فراهم می کند.
نظام گواهی:
نظام گواهی محصولات کشاورزی عبارت است از مراحلي كه در آن، مرجع ذی صلاحی بر اساس یک نظام معتبر به طور كتبي انطباق فرایند تولید، فرآوری، شبکه توزیع و…. محصولات غذایی را با استانداردها و مقررات خاصی تضمین می کند. این گواهی نشان می دهد که در محصول دارای ویژگی های خاصی مطابق با یک استاندارد است که ایمنی محصولات، ایمنی زیستی فرایند تولید را تضمین می کند.